11-13 martie Targul de Turism Touristica

11 – 13 martie 2016, ora 10:00, Polus Center, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com, Floreşti, jud. Cluj

Intrarea libera

Targul de Turism Touristica – a XIV-a ediție

Cele mai importante agentii de turism din tara, precum si reprezentante turistice din strainatate vin in intampinarea iubitorilor de vacante cu oferte si reduceri pentru nenumararte destinatii estivale.

Rezervările early booking, reducerile de pana la 50% la vacantele din vara lui 2016 si gama larga de oferte sunt principalele caracteristici ale ediției de primavara a Targului de Turism Touristica.

Pentru o vacanta de vara reusita in Zakynthos, gasiti oferte First Minute incendiare cu pana la 40% reducere. Un sejur individual de 7 nopti incepand de la 24 €/pers.

Vacanta de 5 stele in Turcia, sejur avion 7 nopti, all inclusive de la 698 €/pers. Iar ca si bonus se ofera transfer privat la hotel.

In Mykonos, Grecia – “insula tuturor” cu plecari in fiecare zi de miercuri, o poti vizita incepand cu 436 Euro/ persoana, 7 nopti, all inclusive.

Mai multe oferte gasiti la standurile agentiilor iar in functie de operatori, reducerile pot sa depaseasca 50%.

Târgul de Turism Touristica se află la cea de-a XIV-a ediție și este organizat de agenția de evenimente Libero Events, reunind cele mai bune oferte de vacanță împreună cu cele mai importante agenții de turism din România

Program de vizitare 10:00 – 22:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.