11-14 iulie Cluj Craft Beer Festival

11 – 14 iulie 2019, ora 17:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida-Voievod

Intrare libera

Cluj Craft Beer Festival

Primul festival de bere artizanală din Cluj, Craft Beer Festival, revine cu cea de-a treia ediție, mai mare și mai plină de bere artizanală autohtonă.

Timp de patru zile, Iulius Parc va fi gazda noastră și a berarilor prezenți la eveniment, locul unde berea artizanală va curge împreună cu distracția. Ne dorim să aducem cât mai mulți berari artizanali autohtoni în mijlocul cât mai multor oameni, iubitori de bere adevărată.

Am pregătit ateliere dedicate celor curioși să afle mai multe despre berea artizanală, mâncare, concursuri, concerte în aer liber și o atmosfera specială.

De la IPA, lager, stout sau porter și până la beri belgiene, cidru sau bere de grâu, producătorii artizanali de bere vor prezenta ultimele lor creații, produse pe bază de drojdii și hameiuri cu arome diverse, prin metode mai mai sau mai puțin tradiționale și cu ingrediente dintre cele mai inedite. Beri cu infuzie de andive, cu arome tropicale, exotice, picante, dulci sau amare, beri învechite în butoaie de vin sau dublu fermentate, toate vor fi prezente la festival.

Festivalul clujean de bere artizanală este axat și pe grija față de natură, berea de la toate standurile berarilor fiind servită în pahare de sticlă. Acestea, personalizate cu logo-ul Cluj Craft Beer Festival, vor putea fi achiziționate la locația festivalului, sunt reutilizabile și pot fi păstrate ca suvenir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.