Luni, 11 decembrie 2023, ora 18:30, Opera Nationala Romana, Piața Ștefan cel Mare, nr. 2-4

Accesul liber

Bösendorfer Spotlight – recital de pian

Conceptul Bösendorfer Spotlight a luat naștere din dorința de a susține și promova tinerii pianiști ai zilelor noastre, având la bază un parteneriat între Opera Națională Română Cluj-Napoca și Colegiul de Muzică Sigismund Toduță Cluj-Napoca.

Acest proiect aduce, totodată, în atenția publicului larg, parteneriatul de prestigiu între Opera Română clujeană și cel mai vechi producător de piane premium la nivel mondial, Bösendorfer Klavierfabrik, care a pus la dispoziția instituției Pianul Bösendorfer 230 Viena.

Seria de evenimente Bösendorfer Spotlight continuă cu un Recital de pian deosebit, susținut de elevi ai Colegiului de Muzică Sigismund Toduță Cluj-Napoca. Evenimentul face parte din proiectul , un masterclass de pian susținut de prof. univ. Christophe Alvarez de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Programul va include lucrări din repertoriul pianistic al unor mari compozitori îndrăgiți: W.A.Mozart, F. Chopin, F. Liszt, B. Bartok, R. Paladi, M. Moskovski, P. I. Ceaikovski, G. Faure.

Recitalul nu are pauză și se va încheia în jurul orei 20:30.