11 februarie Knut Hamsun

Luni, 11 februarie 2019, ora 18:00, Librăria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte Cluj 3.2 – Knut Hamsun

În luna februarie, discutăm la #clubuldecartenobel despre Knut Hamsun, cel căruia i s-a oferit Premiul Nobel pentru Literatură în anul 1920.

Pentru a avea un punct de plecare comun în discuțiile noastre, vom aborda cu precădere „Foamea”, dar încurajăm și lectura altor romane, cum ar fi „Rodul pământului”, căci e posibil să întâmpinăm dificultăți în găsirea lor în librării și la edituri.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă desfășurată în cadrul AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

La Clubul de Carte Nobel ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturi.

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Vă invităm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți!

Participarea la eveniment este gratuită, însă cei care doresc pot susține proiectele asociației noastre prin donații la fața locului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.