11 februarie Toy Machines & Sky Swallows Challenger

Sambata, 11 februarie 2017, ora 21:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: 10 lei

Toy Machines & Sky Swallows Challenger

Toy Machines este o trupă tânără din Suceava care se joacă cu un mix de post rock, grunge, alternative și hardcore, încercând să cuprindă în piesele ei un echilibru între emoția simțită, și cea exprimată.

Trupa activează de ceva ani în underground, reușind până acum să aibe nenumărate concerte în marile orașe ale țării. Dupa albumul de debut, intitulat ”Digital Waves”, trupa a lansat un videoclip la prima lor piesă în limba română, numită “Interludiu”, un exemplu bun al direcției noi pe care a urmat-o.

Sky Swallows Challenger // Alternative. Atmospheric. Post Grunge.
Născut în spiritul neobișnuitului, păstrând o simpatie intensă față de cultura pop. Muzica lor livrează sentimente sincere, acompaniate de o ambianță cosmică, intensă.

Ea este coloana sonoră a călătoriei lor prin viață, plină de trăiri călduroase sau amare, pânza experiențelor care i-au format sufletește.
Cele trei chitare, în ciuda diferențelor stilistice, se ajută reciproc la crearea unei structuri progresive printr-o conexiune aparte, asemenea unui dialog.

Albumul “Align To Collide” a fost lansat in 2012 ca LP-ul de debut al formației, trupa promovând materialul prin susținerea a nenumărate concerte în cluburi și festivaluri prin toată România.

În octombrie 2016 s-a lansat LP-ul “Earth Spits Back”, promovând mai multă maturitate muzicală și extra energie din partea clujenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.