11 ianuarie Funkadelic Moods

  • 09/01/2018
  • Party

Joi, 11 ianuarie 2018, ora 22:00, Form Space, Aleea Stadionului, nr. 2

Pret bilet: 15 lei înainte de miezul nopții; 20 lei după miezul nopții

Funkadelic Moods with K-lu, Rammon, Soco

K-lu, dj si producator din Timisoara, este prezent pe scena electronica inca din anul 2005, pomovand genuri muzicale ca: funk,hip hop si breaks .

Avand un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, iese usor in evidenta prin seturile sale dinamice presarate cu diverse momente speciale menite sa aduca un plus de buna dispozitie pe ringul de dans.

Face parte din mai multe proiecte si trupe cu care ajunge sa concerteze in cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarminicii din Timisoara sau in afara tarii.

Un plus de noutate il reprezinta show-urile audio- video precum si aparitia primului sau album intitulat ”Chestii, socoteli”.

https://soundcloud.com/k-lu

Născut din ritmuri neînțelese de tehno, constănțeanul Rammon face de 13 ani băi de soare pe cele mai exotice plaje muzicale. Este unul dintre fondatorii deja celebrului club Berlin și al supergrupului muzical Constanta Funk Collective.

Cu un background atât de divers, nu e de mirare că fiecare set al său e un cocktail (dez)echilibra(n)t de disco, funk, jazz, soul, bossa nova și încă vreo câteva genuri dansante inventate pe loc!

Stilul pe care îl abordează este unul de veselie dansantă, animat de muzica anilor 60 70 80, pe vinil. Fiindcă, zice el, muzica bună e palpabilă; numai când auzi sfârâitul acului de picup pe disc simți vibrația sunetului în intensitatea lui originară.

Plaje muzicale întinse între sonorități disco, funk, soul și bossa nova mângâiate de valuri de jazzuri fine. O seară la limita dintre o fierbinte serată dansantă și o neașteptată călătorie sub oceane de muzici exotice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.