11 ianuarie Șezătoare pentru mici și mari

Vineri, 11 ianuarie 2019, ora 10:00, Calea Turzii, nr. 29

Investitie: 15 lei/ persoana

Șezătoare pentru mici și mari

Alaturi de Nuti Roman de la CraftArt, Asociatia Work At Home Moms va invita la o ”Sezatoare pentru mici si mari”,

Ne vedem la Atelierul CraftArt.

Inscrierile se fac pana joi, 10 ianuarie, ora 20:00 la telefon 0788.968.283 (Nuti Roman) sau pe email nuti_roman_cluj@yahoo.com

Investitie: 15 lei/ persoana (adult, copil, insotitor)
Materialele sunt incluse.
Locuri: maxim 10 (adulti si copii)

Obiective:
La ”Sezatoarea pentru mici si mari ” vom decora in stil liber bucati de lemn sau alte suporturi cu stampile, sabloane, culori, cu pensule, bureti sau degetele.

Vom povesti despre Sarbatorile de iarna si locurile vizitate, despre anul care a trecut si cel care a intrat in casele noastre.

**Despre Nuti Roman:
” Sunt Nuti Roman, o mama cu experienta (fiul meu are 25 ani), de vreo 10 ani sunt pasionata de decoupage. Pana acum l-am considerat un hobby, am facut lucrari mai mult pentru a evita shopping-ul de sarbatori sau aniversari in cautarea unui cadou potrivit.

De cand fiul a plecat din tara, mi-am dorit sa ma ocup mai mult de aceasta pasiune, si de curand am inchiriat un spatiu in care sa expun lucrarile, sa fac work-shop-uri cu persoane interesate sa descopere tainele decoupage-ului.

De meserie sunt contabila si vreau sa ma reinventez si sa ma reprofilez, de aici ideea inchirierii unui spatiu, care sa imi aduca linistea si multumirea sufleteasca, pe care consider ca le merit dupa aproape 30 de ani de evidente contabile.

Sunt o persoana creativa si decoupage-ul imi ofera posibilitatea sa imi exprim aceasta latura. In lucrarile mele pun mult suflet, prietenele imi spun ca uneori exagerez si sunt excesiv de perfectionista, dar asta ma caracterizeaza si pentru mine cadourile oferite sau lucrarile vandute trebuie sa fie la nivelul exigentelor proprii.

Va astept cu drag!”

***Asociatia Work At Home Moms se implica doar in calitate de partener media, inscrierile, gestionarea cursului si plata acestuia revin exclusiv in sarcina mamei care propune atelierul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.