Duminica, 11 iunie 2023, ora 19:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4

Intrarea libera

Înapoi în trecut – spectacol

Cele două spectacole susținute de grupele de actorie pentru adulți, “Călătoria cu tine” și “Înapoi în trecut”, sunt două povești diferite, care se petrec în aceeași cafenea. Cele două povești nu au continuitate și sunt două spectacole diferite, pe aceeași temă. Primul spectacol va fi în 10 iunie de la ora 19:00 la Urania Palace, iar cel de-al doilea va fi în 11 iunie, la aceeași oră și în aceeași locație.

Cafeneaua ,,Funiculi Funicula” nu este deosebită doar prin aroma cafelei ce este servită clienților, ci și prin legenda care spune că, dacă respecți anumite reguli, poți călători în trecut.

Nu sunt puțini cei care doresc să treacă pragul cafenelei.

Câți dintre noi nu regretă că s-au mințit pe sine, doar din frica de a-i răni pe cei dragi? Câți dintre noi nu am fi vrut să petrecem mai mult timp cu părinții cât încă erau în viață? Câți dintre noi nu ne învinovățim că, dacă am fi făcut alte alegeri, am fi putut evita o tragedie?

De la prieteni și soți, până la copii și părinți, cu toții se opresc în cafeneaua ,, Funiculi Funicula” pentru a-și liniști furtuna din propriul suflet.
Spectacolul este susținut de grupa de actorie pentru adulți, coordonată de actorul Mihai Nițu de la Teatrul Național din Cluj, asistat de actrița Mihaela Moraru.
Intrarea este libera, dar se face pe baza rezervării de locuri: https://scoaladeteatruallegria.ro/inapoiintrecut/