11 iunie Vin roboții după noi!

Marți, 11 iunie 2019, ora 18:45, Hotel Central, str. Victor Babes, nr. 13

Intrarea liberă

Vin roboții după noi!

Cauţi un loc în care să îţi dezvolţi abilitățile de comunicare, carisma și să devii un lider mai bun? Vino la Toastmasters !

La Toastmasters vei găsi un mediu prietenos în care îți poți îmbunătăți aceste abilități și să devii mai încrezător în propriile forțe.

Se spune că din ce în ce mai multe slujbe se vor evapora pe măsură ce tehnologia avansează. Automatizăm tot! În această seară de marți, hai să discutăm despre automatizare! Hai să pornim de la perspectiva unui programator, și să aflăm… oare chiar e atât de rău că vin roboții după noi?

De ce ar trebui să participi?
La Toastmasters vei găsi un mediu prietenos în care îți poți îmbunătăți abilitățile de Comunicare si Leadership și să devii mai încrezător în propriile forțe.

Vei învăţa și vei exersa să:
– Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
– Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
– Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *