11 mai Grasu XXL

Joi, 11 mai 2017, ora 22:00, Euphoria Music Hall, Calea Manastur, nr. 2-6

Pret bilet: 20/ 25 lei

Grasu XXL

Iubitul hip-hoper Grasu XXL urcă pe scena Euphoria Music Hall în 11 mai, într-un concert dedicat fanilor săi. Artistul promite un show de zile mari şi o noapte de neuitat!

Pe numele său real Dragoș Nichifor, Grasu XXL a început să cânte încă de la 14 ani, fiind pasionat de mic de hip-hop. Influențele primite în cadrul familiei au fost orientate către jazz și funk, tatăl său fiind un cunoscător al bass-ului. Din acest motiv, gusturile și cunoștințele sale muzicale acoperă o paletă foarte largă de genuri.

Primul său material discografic, “Personajul negativ”, a fost realizat împreună cu Paco 10 Grei și a fost lansat în 1999 (prin Cat Music). Șapte ani mai târziu, în 2006, Grasu XXL lansează albumul său de debut, “Curaj”, un material inedit pentru piața muzicală de la acel moment. Albumul s-a bucurat de foarte mare succes și a inclus colaborări cu Maximilian, Paco 10 Grei, Bitza, Uzzi, DJ Swamp, Mari, Villy, Artan, Queen Bee și Houdini. Au fost promovate două single-uri: “Fără filtru” (remix cu Mari, Maximilian și Paco) și “Curaj” (cu DJ Swamp). La mai puțin de un an de la “Curaj” a urmat mixtape-ul “Evident”, lansat împreună cu DJ Swamp. Acesta conține piese remixate de DJ Swamp, Agresiv, Motzu și Villy și anunță viitorul album al lui Grasu XXL, “Oameni”.

În 2007, Grasu XXL înființează Okapi Sound împreună cu Guess Who, Agresiv (Mitza și Vlad Lucan) și Paco 10 Grei. În vara anului 2009 lansează primul single care promovează albumul “Oameni”: “Prea mult fum”, o colaborare cu Mitza (Agresiv). Videoclipul piesei a fost realizat de Spike. La sfârșitul aceluiași an apare și al doilea single, un featuring cu Alex Velea: “Turnin’”. Piesa a fost realizată de Hahaha Production, iar videoclipul a fost regizat de Iulian Moga.

Cel de-al treilea single extras de pe materialul “Oameni” a fost lansat în 2010 în colaborare cu Guess Who: “Azi NU”. Muzica este semnată de Agresiv, iar versurile au fost compuse de Grasu XXL și Guess Who. Videoclipul a fost regizat de Marian Crișan (câștigător al premiului Palme d’Or la Cannes în 2008) și a avut premiera pe Kiss FM la sfârșitul lunii mai. Tot în 2010 a apărut și videoclipul piesei “Gândul poate ucide”, o colaborare cu Skizzo Skillz. Albumul “Oameni” este lansat pe piață pe 25 noiembrie, fiind distribuit de Cat Music. Materialul conține colaborări cu Maximilian, Spike, Guess Who, Alex Velea, Tranda, George Hora, JJ, Faibo X, Bitza, Agresiv, Lucia Dumitrescu, Smiley, Nicalai și Fely. La sfârșitul anului este lansat încă un single extras de pe album: “Dă-te mai așa”.

În septembrie 2011 Grasu XXL lansează “LaLa Song”, o nouă colaborare cu Guess Who, piesă care a strâns în mai puțin de o lună de la lansare 1.500.000 de vizualizări pe Youtube. Noul single a beneficiat și de un videoclip, regizat de Spike. “LaLa Song” va fi inclusă pe viitorul album Grasu XXL, “Unu” și i-a adus lui Grasu XXL premiul pentru Best Hip-Hop la Romanian Music Awards 2012.

La începutul anului 2012, Grasu XXL colaborează cu Mitza pentru piesa “Bright Lights, Bigger City” (feat. Cee-Lo Green), inclusă pe mixtape-ul “Robot”. Pe 21 iunie, se lansează piesa “Turbofin”, al cărei videoclip, regizat de Spike, o are în rolul principal pe actrița porno Sandra Romain.

Bilete: 20 de lei pre-sale; 25 de lei în seara evenimentului. Acestea au fost puse în vânzare la Fabrica de Bere Ursus şi Euphoria Biergarten / Cluj – Napoca.

Accesul minorilor nu este permis. Vă mulţumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.