11 mai Premiera Overboard

  • 10/05/2018
  • Cinema

Vineri, 11 mai 2018, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!, Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria

Overboard (Amnezie cu surprize) – regia: Bob Fisher, Rob Greenberg

Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (Eugenio Derbez), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (Anna Faris) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.

Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.

La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale “familii” și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?

Cu: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra

Gen film: Comedie/ Romantic/ Dragoste

Durata 112 minute

Program: 

Cinema City Iulius

14:50 17:20 19:50 22:10

Cinema City Polus

15:00 17:30 20:00 22:30

Florin Piersic

14:00 17:00

Victoria

17:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.