11 martie Culoarea sentimentelor

Culoarea sentimentelor

Joi, 11 martie 2021, ora 20:00, online

Participare gratuită

Clubul de Carte Cluj 7.3 – Culoarea sentimentelor

„Culoarea sentimentelor, romanul de debut al autoarei Kathryn Stockett, este ceea ce se cheamă un fenomen literar: o carte care a fost respinsă de aproape cincizeci de editori şi agenți, publicată în cele din urmă de Penguin Group și primită cu un entuziasm extraordinar de librării, cluburi de carte, bloggeri şi critica literară.”

Discutăm, așadar, la primul club de carte din luna martie, despre „Culoarea sentimentelor” (The Help), de Kathryn Stockett.

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea, individual, iar joi ne vedem pe Zoom » https://us02web.zoom.us/j/82038042699 .

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.

Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să nu înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Dacă sunteți din Cluj, nu uitați că puteți achiziționa cartea aleasă pentru actualul club de carte de la Bookstory (Bd. Eroilor 6-8) cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, o puteți face astfel; http://mhub.aiviong.ro/sustine/ Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.