11 martie Curs de desen pentru copii

Luni, 11 martie 2019, ora 16:30, Atelier Verde Cub, b-dul 21 Decembrie 1989, nr. 146, etaj 1

Cost sedinta: 50 lei

Cursul de desen este destinat copiilor cu varsta intre 7-13 ani.


Cursurile de desen pentru copii au o durata limitata doar de nivelul la care doreste copilul sa ajunga si au loc pe intreaga durata a anului scolar.

Ne propunem un curs de desen foarte structurat, in care vom incepe de la elemente si forme simple, vom continua cu observarea formelor din natura si a animalelor si vom ajunge si la desenarea figurii umane si la crearea de animale fantastice si compozitii proprii.

Cursul de desen ajuta copiii de toate varstele sa deseneze realist, oferindu-le reperere vizuale necesare.
Orice copil, in jurul varstei de 7-8 ani, simte nevoia sa redea cu cat mai mare acuratete obiectele si mediul inconjurator, iar reusita in acest proces afecteaza pozitiv nivelul increderii in fortele proprii si in alte domenii din viata.

Desenul este o artă în sine, dar constituie în acelaşi timp şi punctul de pornire, baza picturii, deoarece prin observarea liniilor, formelor, luminii şi umbrelor, ne obişnuim ochii să surprindă detaliile, proporţiile şi ne exersăm coordonarea creier-mână.

Pe parcursul cursului vom învăţa noţiuni de paginaţie, construcţie, perspectivă, compoziţie şi valoraţie, ne vom familiariza cu notiuni de Istoria Artei, studiind si operele maestrilor.

Vom experimenta diverse tehnici de lucru, care sa ne stimuleze creativitatea: creioane grafice si creioane colorate, cărbune, sanguina, pastel cretat si pastel de ulei, creioane acuarelabile, markere, tehnici mixte, monoprint, colaj şi desenul în pensulă având ca suport hârtia.

Se poate opta pentru:

1 sedinta: 1,5 h (90 min)

Pret: 50 ron/ sedinta sau 4 sedinte consecutive cu abonament redus : 160 ron.

Urmatoarele sedinte:

18 martie

25 martie

1 aprilie

8 aprilie

15 aprilie

22 aprilie

29 aprilie

6 mai

1 mai

20 mai

27 mai

3 iunie

10 iunie

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul de participare.

Inscrie-te impreuna cu un prieten si beneficiaza de o reducere de 5%.

Informaţii şi detalii legate de înscriere la tel 0741609453.

Plata se face în avans în contul Societăţii Verde Cub RO38BTRLRONCRT0374304901 deschis la BT Cluj, cu menţiunea “ Curs arta copii şi Numele Participantului” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.