11 noiembrie Crosul Universității Tehnice

Sambata, 11 noiembrie 2017, ora 10:00, Parcul Central Cluj-Napoca

Taxa de participare: 20 lei

Crosul Universității Tehnice

Alergând putem schimba vieți!

Cu toții știm cât de esențial este să îți întreții organismul sănătos și mintea limpede, însă puțini sunt cei care respectă această lege nescrisă. Deși suntem conștienți că responsabilitățile de la facultate și serviciu ne acaparează timpul liber și atenția, ne dorim să încurajăm adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos, premisa noastră din cadrul direcției Sport și sănătate fiind “mens sana in corpore sano”.

Astfel, Organizația Studenților din Universitatea Tehnică vă așteaptă, în număr cât mai mare, la cea de-a V-a ediție a Crosului UT. Aici, politehniștii vor avea ocazia de a-și întrece profii și de a le demonstra că nu sunt pricepuți doar la rezolvarea problemelor tehnice, ci și la competiții sportive, iar oamenii din-afara UTC-N vor avea ocazia de a ieși din zona de confort, de a face primul pas pentru acest stil de viață și de a-și crește rezultatele.

Participanții sunt așteptați cu brațele deschise de către cei mai implicați voluntari, dornici să ofere o mână de ajutor și de o atmosferă caldă și primitoare, specifică OSUT-ului.

Formular înscriere: goo.gl/jjE5db
Pagina: http://crosulut.osut.org/
Traseu: goo.gl/x4X6aQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.