11 noiembrie Ecstatic Dance

Vineri, 11 noiembrie 2016, ora 18:30, Casa Tranzit, str. George Barițiu, nr. 16

Pret bilet: 30 lei

Ecstatic Dance – Leave Your Trace

Vara a trecut. STOP

REWIND
În minte se derulează filmul: sus pe munte, jos în vale, hai la mare!, în pădure, festivaluri, drumuri multe, locuri vechi și locuri noi, chipuri o mie. Cunoscut – Necunoscut – Recunoscut.

În corp: entuziasm, dorință, nesiguranță, conectare, ezitare, reprimare, siguranță, încredere, teamă, frustrare – un vulcan de emoții.

Întrebare: Tu ce lași în urmă?

PLAY
Vino într-un spațiu sigur în care poți să împărtășești și să exprimi emoțiile prin mișcare. Fii curios și blând cu tine, arătă-te cât crezi tu de cuviință.

În această ediție, te invităm să te gândești la ceea ce ai generat în jurul tău până în momentul prezent, la ceea ce ai creat și transmis până acum.

Ce e important pentru tine? În ce crezi? Ce vrei să dai mai departe?

Hai să aflăm împreună ceea ce este cu adevărat important și prețios pentru fiecare dintre noi, devenind astfel mai conștienți și responsabili față de noi înșine, față de ceilalți și de ceea ce ne înconjoară.

Vino să găsești mișcarea autentică, lasă cu corpul tău un punct, o linie, un cerc sau stai nemișcat – orice urmă contează!

Programul serii:
18:30 –19:15: Body Warm-up cu Andrei Parkour
19:30 – 21:30: Ecstatic Dance / a musical journey by DJ Tzuc (Bucharest)
21:30 – 22:00: Musical cooldown / African string duet

Adu-ți haine comode și nu uita de apă!
Nu este nevoie de experiență.
Deschis pentru orice vârsta și condiție fizică.

Conceptul de Ecstatic Dance s-a născut la începutul anilor 2000 pe plajele din Hawaii ca și o formă de exprimare liberă și de apriecere a muzicii prin dans. De atunci, sute de orașe din întreaga lume organizează seri de Ecstatic Dance la care oamenii vin pentru a experimenta ceva inedit.

Ecstatic Dance este un spațiu deschis infinitelor posibilități, o călătorie prin mișcare în care singurul ghid este colajul muzical realizat de un DJ, colaj care include tempo-uri și genuri muzicale variate.

Pe parcursul dansului se creează o atmosferă și un spațiu în care fiecare este liber să exploreze. Fără a ne judeca pe noi înșine și fără a-i judeca pe alții, ne oferim ocazia de a fi vulnerabili, puternici, timizi, îndrăzneți, de a ne descoperi și a ne asuma propria noastră persoană.

Particpanții pot dansa individual, în pereche sau în grup, fiind încurajat dansatul cu picioarele goale.

La începutul fiecarei întâlniri are loc o sesiune de body warm-up prin care intrăm în atmosfera de dans, iar la sfârșit ne relaxăm printr-o sesiune de muzică live.

Pe ringul de dans nu vorbim, nu fumăm și nu consumăm alcool.

Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi un scurt formular disponibil aici: https://goo.gl/forms/yF3TSr39XnjB7oiR2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.