11 noiembrie Pădurea Fermecată

Sambata, 11 noiembrie 2017, ora 11:00 și 12:30Mini Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4 

Pret bilet: 9 lei

Pădurea Fermecată

Spectacolul este un moment de teatru de păpuși, care-și propune să-i aducă pe prichindei mai aproape de natură. Copiii vor face cunoștință cu pădurea și cu prietenii ei și vor afla ce daruri are codrul pentru oameni și cât de importante sunt acestea pentru echilibrul mediului care ne înconjoară. Povestea se deapănă printr-o îmbinare de mijloace artistice care țin de teatrul de păpuși clasic cu proiecții experimentale. Astfel se sugerează ideea de lume fantastică în care orice e posibil. Doi copii, o provocare și o pădure misterioasă. Așa începe călătoria unui băiețel printre tainele și ființele unei păduri magice. După multe peripeții și încercări năzdrăvane, copilul descoperă secretele pădurii.

Distribuție: Andreea Bolovan, Andra Ștefan

Retroproiecții și Background design: Maria Brudașcă

Suport creativ și tehnic: Siviu Cotiușc, Fabien Monestier

Muzică: Kenny MacLeod

O producție a Asociației Bafi

Recomandat copiilor 4+

Prețul unui bilet: 9 lei pentru copii, părinți și bunici

(2 locuri rezervate: 1 adult + un copil)

Biletele se ridica cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră locurile își pierd rezervarea.

Mini Reactor vă roagă să ștergeți rezervarea sau să ne anunțați în cazul în care nu mai puteți ajunge la poveștile sale. Operațiunea e la doar un click distanță (găsiți linkul în mailul de confirmare). Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.