11 noiembrie Seară de magie cu Vlad Grigorescu ,Paul Lungu si Crina Zvoboda

Sambata, 11 noiembrie 2017, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentillor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 30/ 40 lei

FISC – Seară de magie cu Vlad Grigorescu ,Paul Lungu si Crina Zvoboda

Festivalul Internațional de stand-up comedy, ediția a V-a prezintă: Seară de magie cu Vlad Grigorescu și Paul Lungu

Anul trecut, Vlad Grigorescu a reușit să îi impresioneze pe jurații iUmor care au rămas plăcut surprinși de numărul magicianului. Combinarea perfectă dintre magie și umor este cea care l-a propulsat spre succes, reușind astfel să aducă pe chipurile telespectatorilor bucurie și suspans. Însă, pentru Vlad, arta creativității atinge cote maxime, fiind mereu spontan în trucurile sale care de cele mai multe ori tind spre o latură periculoasă care trezesc fiori.

Paul Lungu, bărbatul energic îndrăzneţ pentru care stand-up-ul și magia reprezintă unul și același lucru, fără de care nu poate supraviețui. Prima lui apariție în media este la show-ul Românii au talent, trecând mai apoi la iUmor, moment de glorie pentru el, clasându-se în marea finală.

Crina Zvobodă este singura femeie-ventriloc din România si singurul artist ventriloc roman recunoscut mondial. Tânăra ventrilocă poate vorbi fără să-şi mişte buzele şi îşi amuza publicul cu umorul său. Aceasta a participat si la show-ul Romanii au talent unde a a juns in semifinala, acum vine in premiera la Cluj-Napoca la Fisc.

Preț bilete:
– 30 lei sectoarele din spatele sălii Casei de Cultură a Studențiilor
– 40 lei sectoarele din fața sălii Casei de Cultură a Studențiilor

Biletele sau aboamentele se pot achiziționa: online de pe site www.biletmaster.ro și agenția de bilete din Casa de Cultură a Studențiilor.

Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.