11 octombrie Avanpremieră Trolls World Tour

Trolls World Tour

Duminică, 11 octombrie 2020, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!, Cinema Florin Piersic

Trolls World Tour (trolii descoperă lumea) – regia: Walt Dohrn, David Smith

Anna Kendrick și Justin Timberlake își împrumută din nou vocile pentru continuarea marelui succes internațional din 2016, Trolii, într-o aventură cu totul specială – Trolii descoperă lumea.

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată! Poppy (Kendrick) și Branch (Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!

Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

Cu: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Jamie Dornan, James Corden, Justin Timberlake

Gen film: Animaţie/ Aventuri/ Comedie/ Familie/ Fantastic/ Muzical

Durata 90 minute

Program:

Cinema City Iulius 11:50(3D, ro)

Cinema City Polus 12:30(3D, ro)

Florin Piersic 15:00(ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.