11 octombrie Concert Aria Urbană

Duminica, 11 octombrie 2015, ora 21:00, Flying Circus PUB, str. Iuliu Maniu, nr. 2

Pret bilet: 10 lei

Concert Aria Urbană – Existări: un disc lucid și angajat, care nu te lasă să dormi liniștit

Revoluția spirituală a marcat un nou început. O trupă brașoveană ieșea din ceața muzicală a anilor 2.000, țintind spre un mod de exprimare autentic, profund, real și… inspirat!

De atunci, Aria Urbană a parcurs mai mult de un deceniu răspândind un mesaj adânc, dedicat minților deschise, sincere cu sinele, sincere cu mediul din care fac parte.
În 2015, a venit ceasul lansării celui de-al doilea album, un disc așteptat, anticipat și lucrat la micron pentru ca experiența sinestezică să fie completă.

“Existări” s-a nascut ca un copil, cu dureri și îndoieli, ceea ce îl face grandios uman, profund și revelator artistic, un gen incubat în ani de studio și pe scene răspândite pe harta spirituală a României.
Poezia lui Toni, groove-ul lui Dani Rusu, acordurile lui Marius Muntean si țesătura ritmică a lui Septimiu Hărșan fac ca acest nou album să aducă desfătări nebănuite atât sonore, cât și spirituale.

Veți descoperi latura aceea ascunsă din voi, care este dornică de spirit, ritm și mesaj.

Aria Urbană, așadar, pornește în turneul lansării celui de-al doilea album în 13 ani – “Existări” – un disc lucid și angajat, care nu te lasă să dormi liniștit, care te pune la zid și te mângâie pentru că acestea sunt părțile din noi care suferă și exultă. Îi așteptăm și vă așteptăm în Circul Zburător cu un număr special în care vom face acrobații sonore pe sârma alunecoasă a sinelui.

Componența:
Toni Samson – versuri, voce;
Marius Muntean – chitară, clape;
Dani Rusu – bas, programming;
Septimiu Hărșan – tobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.