11 octombrie Festival de Modă

Vineri, 11 octombrie 2019, ora 19:00, Casa de Cultura a Studentilor,j  Piaţa Lucian Blaga, nr.  1-3

Intrarea liberă

Autumnalia Studențească  – Festival de Modă

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, cu sprijinul Ministerului și Sportului și în parteneriat cu Agenția Euromodels organizează o nouă ediție a Festivalului de modă, eveniment la care vor participa nume cunoscute din lumea designului vestimentar, artiștilor de make-up și hairstyle.

Hai și tu să admiri frumusețea creațiilor vestimentare ale brandurilor ca La Donna – Luxury Design Fashion, Urma, Luminița Balazs Fashion, Xenia, Mihnea COVACI, purtate cu grație pe podium de frumoasele manechine ale Agenției Euromodels, (coordonator Lili Mihacea)!

Atmosfera serii va fi completată de momente artistice speciale, susținute de artiștii vocali invitați – Andra Cocian, Ciprian Nykita și Hermina Hotca, precum și de trupa de jazz Jump Jazz Band, coordonată de Prof. Ștefan Vannai și trupa Funk’n Fetish.

Evenimentul se înscrie în calendarul de acțiuni al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca pe anul 2019, director Flavius Milășan, și are ca scop promovarea culturii și activităților vocaționale, promovarea creatorilor de modă studenți din centrul universitar Cluj-Napoca, prin intermediul spectacolelor studențești de calitate.
Regia artistică îi aparține lui Lucian Revnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.