11 octombrie Relax Kids

Marţi, 11 octombrie 2016, ora 18:00, Cuibul Berzelor, str. Ady Endre, nr. 4 A

Intrarea libera

Relax Kids – ora de relaxare prin miscare

Îi oferi copilului tău tot ce are nevoie… de ce ar fi el oare nefericit, sau îngrijorat? Parcă se spunea că perioada copilăriei este cea mai “frumoasă”, mai “fericită” și mai “lipsită de griji” perioadă din viață. Ei bine, oricât de ciudat sună, în ziua de azi şi copiii pot fi stresaţi la fel că noi, adulţii. Copiii pot avea griji, temeri și “supărări”, fiind supuși la o mulțime de presiuni și solicitări.

Cum ar fi să îi ajutăm să depășească aceste momente într-un mod distractiv și relaxant în același timp? Păi exact asta facem la Relax Kids.

Ora de Relax Kids include încălzire și mișcare, jocuri distractive, jocuri mindfulness de relaxare, exerciții de stretching și de respirație, masaj, jocuri de afirmații pozitive și în final relaxare profundă în care copiii ascultă povești de reprezentare mintală. Copiii sunt aduși de la o stare de energie ridicată la o stare calmă, liniștită și sunt încurajați să se relaxeze în timp ce își dezvoltă creativitatea și imaginația.

Relax Kids ajută copiii:
Să învețe tehnici valoroase de mindfulness și relaxare
Să își îmbunătățească sănătatea mentală
Să le crească încrederea în forțele proprii și stima de sine
Să își dezvolte reziliența emoțională
Să își controleze emoțiile
Să își dezvolte puterea de concentrare, imaginația, creativitatea
Să gestioneze mai ușor furia, anxietatea, stresul
Să se simtă mai fericiți

Întâlnirile Relax Kids sunt tematice, fiecare temă având în general o durată de șase săptămâni. Teme antrenante precum “Aventuri în Junglă”,”Aventuri la Mare”, ”Aventuri la Circ” și multe altele vor duce copiii într-o călătorie magică în fiecare săptămână, în care ei vor învăța să se relaxeze într-un mod distractiv. Întâlnirile Relax Kids sunt distractive, pline de viață, creative și cel mai important – relaxante. Copiii vor pleca de la aceste întâlniri odihniți, fericiți, relaxați.

Marți, îi așteptăm pe toți copiii cu vârsta peste 5 ani să se bucure de tot ceea ce înseamnă ora de Relax Kids. Fiind prima ședință, intrarea este LIBERĂ!

 

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.