11 octombrie The Lab

Marţi, 11 octombrie 2016, ora  22:00, Flying Circus PUB, str. Iuliu Maniu, nr. 2

The Lab – party

Flying Circus Pub – local prevăzut cu instalații speciale, aparate și instrumente pentru experiențe în domeniul muzicii.

THE LAB – petrecerea pusă la cale o dată (și bine) la două săptămâni, în cadrul căreia, prin experimente muzicale, cercetăm arta de a exprima sentimente și idei cu ajutorul sunetelor.
Combinate în stiluri specifice, de la Drum and Bass, Techno, la Hip hop, sunetele capătă valențe de experimente atunci când se aud în laboratorul Flying Circus.

De astă-dată, “laboratorist” este N.SER.

N.SER, un tanar DJ din Cluj pentru care totul a inceput inca de prin 2010, fiind deja familiarizat cu muzica dar nu si cu butoanele,acesta organizeaza o petrecere in aer liber din dorinta de a pune muzica publicului, acela fiind momentul debutului sau ca DJ in lumea muzicii, iar acea petrecere ajungand sa fie un festival de muzica electronica care se numeste MOX (Music Outdoor Experience) si care a ajuns la a 5-a editie, N.SER fiind Dj rezident in toti acesti ani, evoluand odata cu festivalul si ajungand ca in urmatorii ani sa presteze la numeroase festivaluri din toata tara alaturi de alti DJ nationali renumiti, dar mai ales in Cluj in diverse Cluburi si Pub-uri. Axat pe un stil putin mai underground, muzica lui si-a gasit multi fani in randul ascultatorilor de drum and bass, dub, jungle, trap, grime,stiluri pe care acesta le prefera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.