11 septembrie Izvorasul vesel

Miercuri, 11 septembrie 2019, ora 16:00, Calendarul Magic, str. Paris, nr.15

Pret sedinta: 25 lei

Izvorasul vesel – curs de yoga pentru copii

Va invitam la o ora de yoga pentru copii: “Izvorasul vesel”. Yoga îl ajută pe copil să crească în armonie cu el însuși, simțindu-și integritatea și “unicitatea”, realizându-și abilitățile creative.

Vom porni împreună cu izvorașul vesel într-o călătorie, unde fiecare copil o să înțeleagă ce este altruismul, ajutarea celorlalți, slujirea, scopul fiecării ființe pe pământ, iubirea necondiționată. Deasemenea vom efectua jocuri care dezvoltă respirația la copii. Exercițiile fizice sunt necesare pentru dezvoltarea corectă a copilului, a sănătății, a bunăstării și a vieții complete a copilului, îmbunătățesc activitatea mentală, contribuie la îmbunătățirea memoriei, mărește atenția.

Ce reprezintă clasele de yoga pentru copii?

Clasele sunt adaptate în formă de joc, folosind posturi din yoga, care repetă poze de animale și forme din natură, este o călătorie în care folosim mersul, alergatul, gimnastica pentru articulație, exerciții de respirație, pentru ochi și exerciții cu degete. Toate acestea contribuie la întărirea și dezvoltarea articulațiilor, oaselor, ligamentelor, musculaturii, precum și dezvoltarea sistemului respirator, cardiovascular, vizual și nervos al copiilor.

Care este scopul?

Scopul principal al claselor de yoga pentru copii este de a trezi conștientizarea, atitudinea respectuoasă față de corpul și dispoziția sa, de a-și întări sănătatea și stima față de sine. Yoga îl ajută pe copil să crească în armonie cu el însuși, simțindu-și integritatea și “unicitatea”, realizându-și abilitățile creative. Cursurile trezesc în copii curiozitatea, activitatea, forța de a acționa și de a învăța.

Care sunt beneficiile practicii?

-Imunitatea ridicată – înseamnă reducerea răcelilor și menținerea formei fizice.
-O coloană vertebrală sănătoasă – înseamnă o postură bună.
-Flexibilitate – înseamnă menținerea tonusului muscular și un organism sănătos.
-Concentrare, coordonare, memorie, atenție – înseamnă succes la învățătură.
-Disciplina – înseamnă voință, dezvoltare personală, rensponsabilitate și încredere în sine.
-Abilitatea de a învăța încă de mic cum să se integreze în lume , menținând echilibrul fizic și emotional, depășind fricile, stresul și alte probleme.

O practică regulată este eficientă pentru o dezvoltare integrală și armonioasă a copilului!

Despre mine
Mă numesc Tania, sunt instructor de Yoga, cu certificat international de Yoga Teacher (International Yoga Federation). Sunt mama a 3 copii. Yoga m-a ajutat să cresc copii în armonie și fericire, trăind conform legilor naturii, avînd grijă cum se dezvoltă fizic și mintal, de dietă și de modul de a forma o viziune obiectivă asupra lumii, o gândire corectă despre bun și rău, standarte de morală și etică.

Durata: 1 ora
Varsta: + 5 ani

Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 15%.

Participarea se face doar pe baza de inscriere la numarul de telefon 0742946795 sau emailul calendarulmagic@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.