12-14 februarie Sărbătorim iubirea în stil Las Vegas

12 februarie – 14 februarie 2016, ora 12:00, Polus Center, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floreşti, jud. Cluj

Sărbătorim iubirea în stil Las Vegas

Centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe toți îndrăgostiții să sărbătorească dragostea într-un weekend plin de iubire. Timp de trei zile, curajoșii ce se vor căsători pentru o zi la Polus, vor avea ocazia să câştige unul dintre cele două iPhone 6s. În plus, de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, ne vom distra la un super concert cu Alina Eremia şi trupa Maxim.

Polus Center îi așteaptă pe toți îndrăgostiții în perioada 12-14 februarie 2016, să celebreze iubirea într-un decor extrem de romantic, ce aduce aminte de capela lui Elvis Presley din Las Vegas.

În weekend-ul dedicat iubirii, cuplurile îndrăgostite vor primi cadou din partea Polus Center un certificat de căsătorie, o fotografie ce va marca acest moment special şi un talon de tombolă ce le va aduce șansa de a câștiga câte un iPhone 6s.

„Ofiţerul de stare civilă” îi aşteaptă pe îndrăgostiți la Polus, după următorul program:
• Vineri, 12 februarie, între orele 17.00-21.00

• Sâmbătă, 13 februarie, între orele 12.00-19.00

• Duminică, 14 februarie, între orele 12.00-19.00

Evenimentul va avea loc în piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații. *Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat aici.

Mai mult, de Ziua Îndrăgostiților ne vom distra la un super concert. Pe 14 februarie, începând cu ora 19,00, vom fredona împreună super hiturile semnate de Alina Eremia şi a îndragitei trupe Maxim.

Concertul va avea loc în zona de food court a centrului comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.