12-14 iunie Târgul de Turism Touristica

12 iunie -14 iunie 2015, ora: 10:00, Polus Center, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floreşti, jud. Cluj

Târgul de Turism Touristica – Last Minute-ul planurilor de concediu ale acestei veri.

Vara aceasta, românii îşi pot alege destinaţiile pentru concedii şi în ultimul moment, căci agenţiile de turism prezintă oferte la preţuri atractive în acest weekend în Cluj-Napoca, numai bune pentru pregătit bagajul în rândul turiştilor.
Şi în acest an, Grecia rămâne în topul preferinţelor, datorită ofertelor turistice, alături de Turcia, Antalya, Republica Dominicană sau Mexic.

La Touristica Last Minute, ce va avea loc în acest weekend la Carrefour, Polus Center, cei care se pregătesc de concedii în perioada imediat următoare pot alege o excursie cu autocarul, reducându-şi costurile: plăteşte 1 şi merg 2, pentru destinaţii precum Grecia, în Paralia Katerini, în perioada 19.06 – 28.06.2015.
Pentru plecări super last minute, destinaţia ideală este Thassos cu plecare în 16.06.2015
sau Halkidiki cu plecare la mijlocul lunii iunie.

Nici turiştii care vor dori să viziteze Turcia, ofertele nu sunt mai prejos. Aceştia îşi vor putea oglindi dimineţile în resorturi de 5*, cu varianta de All Inclusive. În Antalya, pot alege din oferte cu plecare din 22 iunie, în preţul de 477 euro/persoana fiind incluse servicii precum 7 nopti de cazare, regim de masă all inclusive, bilete de avion din Cluj, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenţă turistică.
Pentru cei care vor ca în bagajul de vise să existe şi poze din regiuni mai îndepărtate, în cadrul Touristica Last Minute din weekend-ul 12-14 iunie cei care caută o destinaţie de vis vor avea posibilitatea să îşi facă check-in-ul planurilor pentru destinaţii precum Republica Dominicană, cu plecare din Madrid în 22 iunie a.c., respectiv Mexic, cu plecare la începutul lunii iulie din Madrid, cu servicii incluse pentru 7 nopţi de cazare, regimul de masă specificat, bilete de avion, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenţă turistică.

Touristica Last Minute este un eveniment conex al Târgului de Turism Touristica, sub semnătura Libero Events. Acesta va avea loc în weekend-ul 12-14 Iunie 2015 la intrarea în Carrefour, în Polus Center, Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.