12-14 mai Târgul de Turism Montan „Mocănița”

12 – 14 mai 2017, ora 10:00, Piața Muzeului

Târgul de Turism Montan, Aventură şi Sporturi Extreme „Mocănița”

Târgul de Turism Montan „Mocănița”, eveniment ce se desfășoară în acest an pe parcursul a trei zile consecutive, 12-13-14 mai 2017 în Piața Muzeului, se dorește a fi cel mai dinamic și interactiv târg turistic organizat de un ONG studențesc în Cluj-Napoca.

OST-iștii doresc ca prin acest eveniment să faciliteze comunicarea dintre asociațiile şi firmele care promovează turismul montan, sportul extrem și activitățile mai extravagante şi publicul interesat de aceste activități.

Scopul nostru în ceea ce priveşte organizarea acestui eveniment constă în crearea unui mediu formal şi vizibil la nivel regional privind gruparea diferitelor entităţi (firme, ONG-uri, asociaţii etc.) în vederea creşterii notorietăţii în rândul publicului clujean a sporturilor / activităţilor montane, de aventură şi sporturi extreme. Ideea pe care ne axăm, şi anume nevoia oamenilor de aer curat şi de relaxare în medii propice, are drept rezultat perpetuarea tradiţiei “Mocăniţa” şi transformarea târgului într-un element de referinţă la nivelul turismului montan şi de aventură.

Orar: 12.00-16.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.