12-14 noiembrie Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis

12 – 14 noiembrie 2018, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenţilor,  Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3 

Intrarea libera

Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis – ediția a XXII!-a

Anul acesta, profesorul coordonator al evenimentului, domnul Ștefan Vannai și regizorul artistic, domnul Lucian Revnic, ne-au pregătit trei seri de jazz, în fiecare zi a festivalului.

Invitatul special al Festivalului este Dr. Virgil Mihaiu.

În prima zi a festivalului, Luni, 12 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala 32 a Casei de Cultură a Studenților, vom avea parte de un tratament aparte pentru trup și suflet, ”Body and Soul Treatment”, prin intermediul muzicii de jazz, interpreti fiind membrii Clubului Dr. Jazz.

Vom afla beneficiile reale ale muzicii asupra organismului și stării psihice ale ascultătorului, în conferința susținută de Dr. Adrian Tase – ”Importanța meloterapiei”.

A doua seară a Festivalului Jazz Napocensis, Marți, 13 noiembrie va începe de la ora 19.00, în Sala Europa a Casei de Cultură a Studenților, cu proba de concurs pentru interpreții / trupele înscrise la Festival – ”Jazz-ul, Muzica Libertății”

Cea de-a treia zi a evenimentului, Miercuri, 14 noiembrie, va consta în premierea trupelor, formațiilor câștigătoare, care vor susține apoi un concert în memoria lui Iosif Pepi Viehmann, profesor și speolog, considerat ultimul discipol al lui Emil Racoviță, numit în 2004, de către Primăria Cluj-Napoca, Cetățean de Onoare al Clujului pentru contribuţia la înfiinţarea Muzeului de Speologie „Emil Racoviţă”.

Vor concerta alături de premianții Festivalului, formațiile Jump Jazz Band, Big Band Gaio – Casa de Cultură a Studenților și Funk’e Fetish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.