12 aprilie Atelier de vopsit ouă

Miercuri, 12 aprilie 2017, ora 18:30, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Taxa de participare: 45 lei

Atelier de vopsit ouă

Vopsirea ouălor de Paște a avut de-a lungul istoriei multe semnificații, de la trimiterea la sângele lui Hristos până la credința multor copii că demersul e menit să le facă să arate ca jeleurile colorate.


Bucătăriile noastre sunt pline de coloranți naturali. Produse alimentare comune, cum ar fi varza roșie, coaja de ceapă și cafeaua pot fi folosite pentru a transforma ouă albe simple în pietre prețioase colorate de Paște. Cei mici se vor bucura în special să descopere toate culorile diferite pe care le pot crea. Va invităm să experimentăm folosind ouă, boluri de vopsele naturale, frunze și flori.

Vârsta minimă: 4 ani
Locuri disponibile: 15
Înscrieri la adresa: ateliereludoteka@gmail.com
Taxa de participare: 45 lei (toate materialele incluse)

Continuăm colaborarea cu Ludoteka, maeștrii atelierelor pentru copii. Atelierele organizate anul acesta la Cărturești (Iulius Mall, Cluj) își propun să îi apropie pe cei mici de lumea fascinantă a cărților, trezindu-le pofta de cunoaștere, răspunzând întrebărilor lor curioase și dându-le frâu liber imaginației și creativității.

În luna aprilie îi așteptăm pe cei mici cu 4 ateliere inspirate din lumea magica și plină de peripeții a micuței Alice, eroina lui Lewis Carroll.

Ludoteka – o colecție de activități puse sub semnul artei

Atelierele artistice continuă într-un spațiu de poveste, ceainăria Cărturești din Iulius Mall, unde vă invităm să explorați conceptul Ludoteka, dedicat cu mare implicare tuturor iubitorilor de activități creative.

Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.