12 aprilie BuzzCamp

Marti, 12 aprilie 2016, ora 10:00, Hotel Victoria, b-dul 21 Decembrie 1989, nr. 54-56

BuzzCamp – Certificări sau Facultate?

BuzzCamp vine în vizită la Cluj-Napoca cu episodul „Certificări sau Facultate?”, în cadrul căruia ești invitatul nostru pentru a face primul pas în dezvoltarea ta continuă.

În contextul actual, este mai eficient să urmezi cursuri de specializare acredidate sau diploma de licență este piatra de temelie din CV-ul tău?
Călin Biriș, trainer și fondator al workshop-urilor de marketing Online – Negru pe alb și Ovidiu Oltean, Professional Speaker, vin cu răspunsuri la întrebările tale. Vei afla de la trainerii invitați la conferință despre utilitatea cursurilor și dacă sunt recunoscute la nivel international.

“Oare este mai bine pentru dezvoltarea mea să urmez un curs de scurtă durată pentru certificare sau să urmez o facultate, iar la sfârșitul acesteia să fiu licențiat?”

Din partea companiilor prezente, Jason Schildt, Site Manager la Garmin Cluj și Arcadis vin să-ți răspundă la întrebările legate de certificările obținute în urma cursurilor. Sunt acestea suficiente pentru a te angaja la compania visată sau facultatea studiată cântărește cel mai mult în CV-ul tău?

Tot la BuzzCamp Cluj vei afla abordarea companiilor vizavi de programele de traininguri pe care acestea le oferă tinerilor angajați și dacă informațiile învățate la cursurile din timpul facultății sunt aplicate la locul de muncă.

Practic, vei afla ce impact are educația formală în dezvoltarea și formarea profesională a tinerilor și cât de atractive sunt instrumentele de învățare folosite în facultăți. Totodată, vei descoperi importanța educației non-formale, a metodelor de învățare aplicate, dar și cât de mult contează la angajare acreditările obținute.

În a doua parte a zilei, vei sta de vorbă cu specialiștii de la EY, Bitdefender, Garmin și Arcadis în cadrul workshop-urilor pregătite special pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.