12 aprilie Te crezi destept?

Marti, 12 aprilie 2016, ora 19:00, The Soviet, str. Franklin Roosevelt

Intrarea liberă

Te crezi destept? – in fiecare marti

Concursul Te crezi destept? constă în 6 runde de maxim 10 întrebări din cultură generală, curiozități, imagini cu personalități, șlagăre sau întrebări din istorie. Participanții trebuie să formeze echipe de maxim 6 persoane și să completeze un formular de participare înaintea începerii concursului. La sfârșit, cine a răspuns corect la cele mai multe întrebări și are cel mai mare punctaj, câștigă un voucher de consumație în valoare de 50 de lei valabil 4 zile de la concurs.

Participantii trebuie sa formeze echipe de maxim 6 persoane si sa completeze un formular de participare inaintea inceperii concursului. Fiecare echipa va primi o foaie pe care va completa raspunsurile. Pe parcursul concursul, participantii nu au voie sa foloseasca nici un fel de surse de informare externe.

La sfarsitul fiecarei runde, foile cu raspunsuri sunt adunate de catre organizatori pentru a le corecta si pentru a acorda punctajul. La sfarsit, cine a raspuns corect la cele mai multe intrebari si are cel mai mare punctaj, castiga. Daca sunt 2 echipe cu acelasi punctaj final, ambele castiga.
Premiul consta intr-un voucher de consumatie in valoare de 50 de lei valabil 4 zile de la concurs.

Pentru a va asigura locul in concurs, puteti sa va inscrieti printr-un mesaj pe pagina de facebook The Soviet sau la numarul de telefon 0749 902 484 pana la ora 18 in fiecare marti.

Va asteptam si promitem sa nu radem daca gresiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.