12 decembrie Board Games Night

Games Night

Joi, 12 decembrie 2019, ora 18:30, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Intrarea liberă (în limita a 15 locuri disponibile)

Board Games Night – ediție specială de Crăciun

Ca în fiecare an, în librăriile Cărturești avem Târgul Cărtureștilor și v-am pregătit o listă de idei pentru cadouri ingenioase și frumoase, numai gata de pus sub brad și menite să aducă multă bucurie în sufletul celor dragi!

Cu ocazia celei de-a treia ediții Board Games Night @Carturesti Platinia vă propunem patru jocuri din categoria short games, dintre cele mai populare și îndrăgite jocuri de societate: Cards Against Humanity, Jenga, Exploding Kittens și Bang-Bang, cu tot cu extensii!

Așadar, vă invităm pe 12 decembrie, seara, de la ora 18.30 să încercați aceste jocuri propuse de Carturesti Cluj & echipa The Guild Hall, iar dacă vă încântă, vi le puteți achiziționa din librărie pentru voi și cei dragi ai voștri.

Atenție! Cu această ocazie specială oferta de jocuri selecționată beneficiază de o reducere de 10% din prețul inițial, valabilă doar în seara evenimentului! Merry Christmas too you all!

De aceea vă rugăm să vă semnalați intenția de participare prin completarea formularului:
https://form.jotformeu.com/93172051955357?fbclid=IwAR13bhJniukK4J1Xzg8eMIBpK_Hkb9uv-IKzWIPpYzzHOLnBrJthUIArJfY

În cazul în care nu mai puteți ajunge, deși v-ați înscris, vă rugăm să ne anunțați cu o zi înainte de eveniment. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă refuza participarea la evenimentele noastre pe viitor. Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.