12 decembrie BRomania Live Comedy Show

Sâmbãtã, 12 decembrie 2015, ora 18:30, Casa de Cultură a Studenților, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: intre 20 lei si 40 lei

BRomania Live Comedy Show

Dragi prieteni, așteptarea a luat sfârșit, BRomania vine și la Cluj pentru un Show #CUDETOATE. Cluburile Interact, Rotaract Visio Cluj-Napoca si Rotaract Cluj-Napoca lansează invitația pentru cel mai așteptat spectacol de stand-up comedy din oraș. BRomania Live Comedy Show #CUDETOATE va avea loc la data de 12 Decembrie, în 2 reprezentații, prima, de la ora 18.30, iar a doua, de la ora 20.30.


Invitațiile sunt de 3 tipuri:
Zona 1: 40 RON (rândurile 1-5)
Zona 2: 30 RON (rândurile 6-12)
Zona 3: 20 RON (rândurile 13-26).


Invitațiile vor putea fi achiziționate începând de la Agenția de Bilete a Teatrului Național, P-ța Ștefan Cel Mare nr. 14 (în Stația de autobuz de lângă Teatrul Național). Pentru elevii liceelor Emil Racoviță, Gheorghe Șincai, George Coșbuc, Avram Iancu, Transylvania College, Clubul Interact a desemnat câte un membru în fiecare liceu pentru vânzarea invitațiilor.
Fondurile strânse din vânzarea invitațiilor vor fi folosite pentru renovarea saloanelor de la Spitalul Clinic de Pediatrie (Pediatrie 3) Cluj.
Pentru mai multe detalii, nu ezitați să sunați la unul dintre numerele de telefon a persoanelor noastre de contact, care pot fi găsite pe Poster-ul evenimentului.
Vă așteptăm !
*Număr limitat de invitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.