12 decembrie Concert FLUTURI PE ASFALT și PINHOLES

Sâmbãtã, 12 decembrie 2015, ora 21:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Concert FLUTURI PE ASFALT și PINHOLES

FLUTURI PE ASFALT s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010.

De atunci și până acum au cântat alături de formații românești deja consacrate, precum Luna Amară sau Alternative Quartet, dar și nume de pe scena internațională, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula.

În anul 2012 a fost lansat în Cluj Napoca și primul album Fluturi Pe asfalt – Reconstituire. De atunci și până acum, Reconstituire fascinează și își crează un statut de cult în rândul ascultătorilor și fanilor formației. În 2015 a început producția celui de-al doilea album Fluturi pe Asfalt, plănuit pentru lansare în viitorul nu prea îndepărtat.

PINHOLES este un proiect muzical din Iași, ce a luat ființă în urmă cu 4 ani. Istoria s-a derulat repede de atunci și până acum, iar Pinholes au depășit repede granițele locale, susținând multiple concerte prin toate punctele țării.

Pe parcus au fost lansate și două albume full-lenght, Zmei (2013) si Era Pietrelor Neșlefuite (2015). Lansarea celui din urmă a fost însoțit și de un turneu de 14 date (Best Alternative Newcomers Tour) în principalele orașe ale țării. Albumul Era Pietrelor Neșlefuite a incheiat o etapă experimentală pentru Pinholes, funcționând în același timp și ca un punct de reper și de stabilitate al istoriei formației.

În prezent, lunaticii din Pinholes lucrează la un nou album, iar pentru a alimenta așteptarea noului material, formația publică periodic online înregistrări live din arhiva personală, denumite ca și seria HAOTIC. Spre sfârșitul anului va fi publicat cel de-al doilea material din această serie, intitulat Haotic II – Despre starea de zbatere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.