12 decembrie Concert Stefan Banica

Luni, 12 decembrie 2016, ora 19:30, Sala Polivalentă, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: intre 85 si 180 lei

Concert  Extraordinar de Craciun Stefan Banica

Cu ocazia sărbătoririi a 15 ani de Concerte extraordinare de Crăciun, Ștefan Bănică, alături de întreaga sa echipă și de invitați surpriză, aduce, pentru prima oară spiritul Crăciunului în inima Transilvaniei!

Din 2002 până în prezent, artistul a susținut aproape 60 de concerte de Crăciun, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori și de concerte susținute demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant și mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.

Biletele se pot cumpăra de pe http://bit.ly/stefanbanica, din magazinele Inmedio, Germanos, la Poșta Romană și la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Fiindcă acest spectacol se desfășoară pentru prima oară în Transilvania, biletele se vor EPUIZA RAPID, așa că nu mai stați pe gânduri și ACHIZIȚIONAȚI un bilet atât pentru dumneavoastră,cât și pentru cei dragi! Veți fi mai mult decât încântați!

“Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc, de la copii și adolescenți până la părinți și bunici! Ce poate fi mai frumos?”, a declarat Ștefan Bănică.

Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitații-surpriză, baletul și coregrafia, dar mai ales energia impresionantă care cuprinde deopotrivă artiștii și publicul fac din Concertul extraordinar de Crăciun un eveniment unic, care poate fi urmărit, pentru prima oară, la Cluj!

Vino și trăiește o experiență unică alături de Ștefan Bănică la cel mai așteptat show al lunii decembrie – Concert Extraordinar de Crăciun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.