12 decembrie Coronițe de Crăciun

Marti, 12 decembrie 2017, ora 18:00, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Taxa de participare: 85 lei /echipă

Coronițe de Crăciun –  atelier creativ pentru familii

Coronițele de Crăciun, care de care mai frumoase, atârnate la ușile caselor, sunt printre primele care vestesc apropierea Sărbătorii. Iar cei mici pur și simplu le adoră!

Vă invităm să construiți chiar voi, părinți și copii împreună, asemenea coronițe, de care să vă bucurați ani la rând. Vom folosi hârtie creponată floristică, din care vom modela, încercând să le înțelegem anatomia, fructe și plante de iarnă: ilice, rodii, ghinde si frunze felurite. Învățăm să folosim și pistolul de lipit, cu care asamblăm diversele părți.

Sunt multe feluri în care vă veți putea pune în valoare coronița – agățând-o la intrarea în casă sau la fereastră, montând-o deasupra șemineului sau punând-o în centrul mesei de Crăciun. De asemenea, ea poate fi un cadou inspirat pentru cei dragi.

Vă așteptăm la librăria noastră din Platinia Shopping Center. Putem primi maxim 6 echipe formate din copii (4+) și părinți și este necesară înscrierea prealabilă pe adresa ateliereludoteka@gmail.com. Taxa de participare este de 85 lei /echipă și include toate materialele, echipamentele și instruirea.

Atelierele Ludoteka sunt coordonate de arhitecta și creatoarea Flavia Tothpal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.