12 decembrie Curs de pictură

Miercuri, 12 decembrie 2018, ora 18:30, Atelier Verde Cub, b-dul 21 Decembrie 1989, nr. 146, etaj 1

Cost: 80 lei/ sedinta

Curs de pictură

Îndrăznește să te exprimi creativ!

Toamna aduce 2 seri pe saptamana dedicate adultilor iubitori de arta. Luni ne ocupam de desen, iar seara de miercuri o dedicam picturii !

Vom începe cu bazele picturii, ne vom familiariza cu diversele instrumente de lucru- pensula, cutit, vom învăţa noţiuni de cromatică, compoziţie, tehnici de pictură în acuarela, acril, vom face mici incursiuni în istoria artei și vom pleca acasă cu lucrările realizate.

Pregătirea anterioară în domeniul artelor plastice nu este necesară pentru participarea la acest curs.
Va puteti alatura cursului oricand pe durata desfasurarii acestuia.

The grand finale va fi o expozitie!!

De asemenea, datorita colaborarii cu o Fundatie artistica din Polonia, cei mai buni cursanti vor fi recomandati pentru promovare internationala!

Investitia ta?

• 1 ședință la grupă: 2 h (120 min) – 80 ron
• 4 ședințe consecutive la grupă, cu abonament lunar redus 240 ron
• achitarea in avans a intregului curs- 15% reducere

Vino împreună cu un prieten și vei beneficia de o reducere de 5%!!

Toate materialele sunt incluse!

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.

Va rugam sa sunati inainte de inscriere pentru a confirma posibilitatea de participare, deoarece locurile pot fi deja ocupate.

Abonamentul este o optiune practica, benefica si disponibila fiecarui cursant care doreste o frecventa constanta (4 sau mai multe sedinte pe luna, consecutive).

In cadrul abonamentului sedintele neonorate de cursant sunt considerate efectuate

Sedinta omisa se poate recupera doar prin reprogramare in cursul lunii august, in limita locurilor disponibile, in oricare dintre zilele in care este curs.

Reprogramarea sedintei se poate face prin mesaj telefonic sau online cu cel putin o zi inainte.

Grupele se stabilesc in urma inscrierilor online, telefonic sau direct la atelierul Verde Cub.
Grupa reprezinta minim 4, maxim 8 persoane.

In urma inscrerii la cursurile de pictura si desen, prezenta la atelier este considerata din momentul specificarii zilei de participare.

In ziua sedintei de pictura/desen veti fi notificati individual prin sms pentru reamintire, astfel cursul va putea avea loc.

Absenta se anunta cu cel putin o zi inainte. Programarea sau anuntarea absentei sunt importante, deoarece se stabilesc anumite teme si materiale pentru fiecare participant.

Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani.

Informaţii şi detalii legate de înscriere la tel 0741609453.

Există şi posibilitatea achitării în avans în contul Societăţii Verde Cub RO38BTRLRONCRT0374304901 deschis la BT Cluj, cu menţiunea “ Curs pictură/desen şi Numele Participantului” .

Elvira Bozga a absolvit Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, nivel licență și master, a beneficiat de burse de studiu Erasmus în Spania, este artist plastic la Bozga Elvira Art, având numeroase expoziții în țară și străinătate.

Activează ca profesor de arte plastice pentru copii și adulți în cadrul Școlii Populare de Arte ‘Tudor Jarda’ din Cluj-Napoca, unde predă pictura și desenul.

In cadrul Atelierului Verde Cub are bucuria de a împărtăși cunoștințele acumulate în fața șevaletului și de a-i împrietenii pe cei interesați cu tainele artei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.