12 decembrie Decembrie de Poveste

Sâmbãtã, 12 decembrie 2015, ora 10:30, Cluj City Center, Calea Dorobanților, nr. 14-16

Decembrie de Poveste – conferinta caritabila

Cu planul pe hârtie structurat și cu oamenii potriviți alături, anunțăm oficial că ediția cu numărul II a proiectului Decembrie de Poveste, va avea loc anul acesta!

12 decembrie este ziua în care vă chemăm să demonstrăm cum prin unitate putem rupe lanțul suferinței care da târcoale neobosit copiilor internați la ,,Institutul de Oncologie Ion Chiricuță”, Cluj-Napoca. Împreună cu Asociația Little People România, ne adunăm puterile și ne dorim să contribuim la plata tratamentelor extrem de scumpe, obligatorii pentru vindecarea lor.

Dacă te alături conferinței din decembrie, pe scurt îți spunem că vei afla care au fost provocările date de viață, oamenilor de succes locali care, într-o atmosferă prietenoasă, vor petrece un timp calitativ cu noi. Pe lângă acestea, echipa pregătește și alte momente despre care vei afla pe parcurs, iar speakerii și partenerii noștri ți-au pregătit, pe lângă informații utile și premii prețioase!

Ne dorim să fim realiști și taxa minimă de participare pe care o solicităm este de 25 de lei.
La eveniment, va exista o cutiuță cu donații, unde în funcție de disponibilitatea voastră, vă dăm ocazia să dublați suma propusă de noi.
Contul în care se pot face donații extra– cu mențiunea “Decembrie de poveste “– pentru cauza pe care noi o susținem în acest an:
Deschis pe numele ASOCIATIA „LITTLE PEOPLE ROMÂNIA” cu nr. RO89BTRL01301205942889XX, Banca Transilvania, reprezentată legal prin Shajjad Hadier Rizvi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.