12 decembrie Misterul poneiului roșu

Misterul poneiului roșu

Sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 19:00, online

Minitexte – Misterul poneiului roșu

Miruna Van Dionant Uiorean (9 ani)
Miruna are 9 ani și locuiește în Bruxelles, împreună cu frățiorul său mai mic și cu părinții săi. Deși pasiunile sale sunt cântatul la flaut și scrisul, aceasta nu neglijează nici matematica și biologia, care îi plac în egală măsură.

Misterul poneiului roșu”
Totul începe atunci când Poneiul Remmy realizează că, peste noapte, blana sa neagră și strălucitoare s-a transformat într-un roșu urât și amenințător. Remmy și prietenul său decid să plece în căutarea Zânei Roșii și a unor răspunsuri.
Cei doi reușesc să dezlege misterul, dar, în același timp, descoperă că poate chiar ei înșiși sunt responsabili pentru schimbările pe care le resimt.

regia: Ralu Coldea

Episodul 6

Minitexte. Cuvinte de copii” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *