12 decembrie Războiul nu are chip de femeie

Marti, 12 decembrie 2017, ora 18:00, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte  – Războiul nu are chip de femeie

Avem ultima întâlnire Clubul de Carte Cluj din acest an! Vom discuta despre Svetlana Aleksievici, scriitoarea care a câștigat în 2015 Premiul Nobel pentru Literatură pentru „scrierile ei polifonice, memorial al suferinței și curajului în epoca noastră”.

Așadar, marți ne dăm întâlnire la Bookstory, la cea de-a cincea ediție a Clubului de Carte NOBEL. Vom discuta despre Svetlana Aleksievici și despre operele sale, ca întreg. Cu precădere, vom aborda romanul „Războiul nu are chip de femeie”.

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Dacă ați citit (și) alte opere ale scriitoarei, vă rugăm cu atât mai mult să vă aduceți aportul, participând.
Dacă nu ați lecturat încă nimic semnat de această scriitoare, dar doriți să fiți inspirați în a o face sau pur și simplu sunteți curioși, sunteți, de asemenea, bineveniți.

La Clubul de Carte NOBEL ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să terminați cartea!

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.