12 februarie Classic Unlimited

Marti, 12 februarie 2019, ora 19:00, Form Space, Aleea Stadionului, nr. 2

Accesul liber

Classic Unlimited

Turneul național Classic Unlimited își continuă traseul prin locuri neconvenționale din toată țara. Neconvenționale pentru concerte de pian, dar obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi.

Pianistul Bogdan Vaida interpretează piese de Brahms, Debussy, Enescu, Prokofiev și Ciprian Pop.

La eveniment, participanții pot dona o sumă la alegere, dacă doresc să susțină turneul.

Accesul la concerte e liber, dar e nevoie de rezervarea și confirmarea locului. Rezervările se fac online aici:
https://www.classicunlimited.ro/concerts2019/cluj-napoca12-02-2019/

Turneul Classic Unlimited a debutat în România în 2017. Am ajuns atunci în 9 locuri neconvenționale din țară, iar anul acesta continuăm turneul cu ediția a doua.

“Pentru mine a fost foarte interesant anul trecut să cânt în locuri neconvenționale. Bineînțeles că locurile au un rol important pentru felul în care mă simt la fiecare concert, pentru că am avut parte de culise foarte interesante. Dar poate mai mult au contat pentru mine oamenii care își duc viața sau activitatea de zi cu zi acolo, ei fiind cei care au dat locurilor respective viață și culoare. Am avut parte în cadrul turneului de multe <gazde> foarte faine, care – cel puțin așa am simțit eu – au influențat atmosfera fiecărui concert în moduri diferite”, spune Bogdan Vaida, solistul turneului Classic Unlimited.

Turneul național de muzică clasică Classic Unlimited este finanțat prin programul In stare de bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.