12 iulie FC Universitatea Cluj – PAOK

  • 10/07/2019
  • Sport

Vineri, 12 iulie 2019, ora 21:00, Cluj Arena, Aleea Stadionului, nr. 2

Pret bilet: intre 20 si 75 lei

Meci aniversar “U 100” – FC Universitatea Cluj – PAOK

FC Universitatea Cluj întâlnește PAOK Salonic

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, vine la Cluj pentru un meci amical aniversar care marchează 100 de ani de la înființarea clubului clujean.

Cele două echipe vor sta pe teren 2 reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi marcat de alte momente surpriză pentru fanii “Şepcilor Roşii”.

Bilete sunt disponibile pe www.entertix.ro.

Antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a reușit o performanță istorică: a câștigat, după o așteptare de 34 de ani, campionatul Greciei, şi a devenit a doua echipă din istoria țării care încheie campionatul neînvinsă, după performanța celor de la Panathinaikos din 1964.

100 de ani de la înființarea clubului Universitatea Cluj

Centenarul Universităţii Cluj va fi marcat, pe tot parcursul anului 2019, printr-o serie de evenimente speciale dedicate aniversării clubului. Fondat în 1919, “U” l-a avut ca prim președinte pe academicianul dr. Iuliu Hațieganu, părintele fondator al clubului. Existența Universității Cluj a fost una marcată de istorie: în 1940, după Dictatul din Viena, s-a refugiat la Sibiu până la revenirea Ardealului de Nord la România. În 1965, a câștigat Cupa României, iar de-a lungul timpului a mai jucat alte patru finale. Este printre cele mai galonate cluburi la nivel de copii şi juniori, cu titluri naţionale la toate categoriile de vârstă şi o academie de fotbal în care cresc viitoarele generaţii de campioni. În 2016, clubul a revenit la originile sale universitare și a demarat un proiect ambiţios, unic în peisajul fotbalistic românesc.

Partida aniversară dintre FC Universitatea Cluj şi PAOK Salonic este un eveniment marca Sports Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.