12 iulie Muse Drones World Tour

Joi, 12 iulie 2018, ora 20:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Pret bilet: 30 lei

Muse Drones World Tour

Muse: Drones World Tour

Regizor: Tom Kirk, Jan Willem Schram

Formația: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard

Durata: 90 minute

Muse – Drones World Tour reprezintă încununarea celui mai recent album al trupei de rock Muse, turneu desfășurat în perioada 2015-2016 cu peste 130 de concerte pe tot mapamondul. Cunoscuți pentru inovația continuă în ceea ce privește producția lor scenică, turneul a fost ocazia perfecta pentru formație de a concerta pe o scenă rotundă amplasată la mijlocul arenei, designul și configurația scenei oferind fanilor o experiență senzorială audio-vizuală la 360 de grade.

Conceptul în jurul căruia a fost construit acest turneu este prezența dronelor, care au zburat în mod autonom deasupra scenei și a publicului, alături de proiecții uriașe care au interacționat cu membrii trupei pe scenă. Acest spectacol, cu LED-uri și lasere, a completat perfect repertoriul deja celebru al trupei, cu piese cheie precum “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” și “Knights of Cydonia.”

Showul conține filmări și înregistrări ale mai multor concerte, și include efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum, împreună cu scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei în introducere, oferind o experiență cinematografică de neratat pentru fanii muzicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.