12 iulie Toxic Holocaust

Marti, 12 iulie 2016, ora 20:00, Flying Circus Pub, str. Iuliu Maniu, nr. 2

Pret bilet: 35 lei

Toxic Holocaust

Toxic Holocaust revin in Europa in cadrul turneului “Euro Summer Assault 2016”, turneu care va ajunge si in Romania.

Trupa a fost infiintata in anul 1999 de catre Joel Grind, primul album de studio “Evil never dies” fiind lansat in anul 2003.
In cei aproape 20 de ani de existenta trupa a lansat 5 albume de studio, acestea fiind promovate prin turnee atat in Europa cat si in Statele Unite.

In prezent Toxic Holocaust sunt semnati cu casa de discuri “Relapse Records” si se pregatesc pentru un nou turneu european care ii va aduce pentru prima data la Cluj Napoca.

Damage Case vor urca pe scena dlin Flying Circus Pub pentru prima oara in cadrul acestui concert.

In anul 2015, Damage Case au lansat primul single „Speeding with the dead” acompaniat de un videoclip, material realizat cu ocazia castigarii primei editii a concursului „Ce se intampla, rockere?”

Cu suport din partea prietenilor, fanilor, si a sustinatorilor undergroundului, trupa lucreaza in prezent la primul lor material discografic, care se va intitula „Rock’N’Roll Justice”, album care inglobeaza 4 ani de rock’n’roll, haos, distractie, si mult exces.

Crossbone reprezinta confirmarea cu numarul 3 pentru acest concert.

La fel ca si in cazul celor de la Toxic Holocaust si Damage Case, trupa va urca pentru prima data pe scena din Flying Circus Pub.

Infiintati in octombrie 2012, Crossbone au impartit scena cu trupe precum: Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor si multi altii.
Baietii au deja la activ 2 material pe CD si se pregatesc de primul lor videoclip.

Biletele sunt disponibile in numar limitat in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea – Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reţeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips