12 iulie Women Who Mean Business

Marti, 12 iulie 2016, ora 17:45, Hotel Ramada, Calea Turzii, nr. 43 – 49
Pret bilet: 70 lei
Women Who Mean Business

Fie că vorbim despre mediul de afaceri românesc sau despre poziții de management în companii, din ce în ce mai multe femei își construiesc o carieră de succes, își fac auzită vocea și au un cuvânt greu de spus în deciziile strategice luate la nivel național sau internațional.

Pe lângă dezvoltarea profesională, orice femeie acordă atenție vieții de familie și celei sociale, încercând să realizeze un echilibru între toate acestea. Pe baza felului personal de definire a fericirii, fiecare dintre ele se străduiește să facă, în fiecare zi, încă un pas către atingerea ei.

Evenimentul își propune să aducă în discuție provocările profesionale cu care se confruntă femeile, felul în care își construiesc echilibrul între profesie și viața personală și să evidențieze importanța definirii succesului și a modului în care acesta este atins.

Agenda
17:45 – 18:15 – Registration & Coffee

18:15 – 18:20 – Cuvânt de bun venit

18:20 – 18:50 – Can you have it all?

Una dintre cele mai mari provocări ale acestui deceniu este instaurarea unui echilibru între viața profesională, socială și familială a femeilor în funcții de conducere sau care și-au dezvoltat propria afacere. De aceea, fiecare femeie s-a gândit, la un moment dat, dacă poate avea tot ce își dorește și dacă va reuși să aducă în viața sa echilibrul de care are nevoie.

Speakers:
• Andrada Cosma este psiholog privat și fondator al ONG-ului Psyhealt, care va vorbi despre dificultatile de a atinge lucrurile pe care ni le dorim în ritmul rapid al vieții, în domeniile importante pentru noi.
• Diana Buluga este actor la Teatrul Național din Cluj și fondator al companiei de teatru independent Create.Act.Enjoy și va aduce dinamica scenei și agitația din spatele cortinelor mai aproape de tine.

18:50 – 19:00 – Q & A

19:00 – 19:30 – Business Management – adevăruri și provocări

Responsabilitățile care vin o dată cu accesarea unei poziții de conducere, atât într-o companie, cât și în propria afacere pot fi, de multe ori, copleșitoare pentru multe dintre femei. De aceea, ne propunem să vorbim despre care sunt cele mai mari provocări care vin o dată cu funcția și despre cele mai dureroase adevăruri cu care fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat.

Speakers:
• Adina Kiș ocupă poziția de Division Sales Manager la Avon și este implicată, în fiecare zi, în activități dedicate femeilor.
• Adriana Ciocan este Project Manager pentru clubul de networking Bizz.club, care faciliează săptămânal networking-ul în mediul de afaceri clujean.

19:30 – 19:40 – Q&A

19:45 – Sesiune organizată de business networking

Vă invităm să vă înscrieți la adresa de e-mail mihaela.cocirta@nomade.ro – PR & Event Manager sau la telefon 0753.349112.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.