12 mai Târg de Pasiuni

Duminica, 12 mai 2019, ora 13:00, Bastionul Croitorilor, str. Baba Novac, nr. 35

Donație minima recomandata: 20  lei

Târg de Pasiuni

De-a lungul timpurilor, pasiunile au întregit ființa umană, conturându-i perspectivele și alimentându-i pofta de cunoaștere. De regula, fiecare individ se prezintă pe sine printr-un hobby de-al sau, printr-o activitate care îl definește și care îl determină să fie mai fericit. Parcă poți observa cum sub ochii tăi sufletul i se deschide, privirea îi este mai ageră, iar zâmbetul mai larg, ritmul bucuriei fiind molipsitor.

Dacă pasiunile tale încă nu sunt atât de bine definite, este momentul să te aventurezi în lumea necunoscută!

Aici, vei avea ocazia perfectă să îți descoperi talentele ascunse și sa îți identifici înclinația spre un domeniu ales.

Atelierele constau în: Chitară, Ukulele, Caligrafie, Hairstyling, Design vestimentar, Fotografie, Accesorii din lână și Portrete.

Participarea la eveniment se realizează pe baza unei donații minime recomandate de 20 de lei. Fondurile strânse vor fi utilizate pentru achiziționarea de rechizite, haine și produse de igienă pentru 17 copii în vârstă de 2-3 ani ce frecventează grădinița mobilă din Pata Rât. Activitățile educaționale și de îngrijire de la acea unitate sunt coordonate de Fundația Pentru Dezvoltarea Popoarelor, filiala Cluj, iar noi ne propunem să dăm o mână de ajutor.

12 mai Târg de Pasiuni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top