12 mai Zuleiha deschide ochii

Zuleiha deschide ochii

Marti, 12 mai 2020, ora 19:00, Online

Zuleiha deschide ochii

Cluburile noastre de carte se mută în mediul online, până când vom putea reveni în spațiul nostru drag, printre cărți, la Bookstory. Avem în vedere aceleași cărți pe care le-am anunțat la începutul lunii martie, iar următoarea este „Zuleiha deschide ochii” – de Guzel Iahina.

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea #acasă, iar marți, 12 mai 2020, de la ora 19:00, ne vedem… pe Zoom. Procedura este foarte simplă.

Pasul 1 (opțional)
Cei care doriți, haideți pe grup – pentru detalii organizatorice, întrebări, recomandări și discuții în timp real „în caz că…”: https://www.facebook.com/groups/237245463295502

Pasul 2.
Marți, 12 mai, la ora 19:00, accesați linkul întâlnirii » https://us02web.zoom.us/j/82204406149

*Pentru cei timizi: întâlnirea este setată momentan să NU înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când vă simțiți confortabil.
*Pentru cei foarte timizi: există și chat (în scris). Vom urmări și intervențiile făcute acolo, astfel încât toată lumea să poată participa și să se simtă cât mai confortabil.
*În general: puteți și doar să ascultați discuțiile, fără a interveni, deși vă încurajăm să o faceți, chiar dacă nu ați reușit să citiți cartea. Suntem siguri că ne puteți recomanda alte cărți sau ne puteți spune ce ați mai citit în ultima perioadă.

Ce se întâmplă de obicei la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, nu trebuie să îndepliniți nici o condiție obligatorie pentru a participa la evenimentele noastre, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Și nu uitați: cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea. Comenzile se pot trimite pe e-mail la contact@bookstory.ro sau printr-un mesaj pe pagina lor de Facebook.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.