12 martie Monstruoasa poveste a fecioarei care aștepta să răsară soarele sau Isterie

Monstruoasa poveste a fecioarei

Vineri, 12 martie 2021, ora 20:00, online

Acces gratuit

Monstruoasa poveste a fecioarei care aștepta să răsară soarele sau Isterie – spectacol online, preînregistrat

Spectacolul este adaptarea unei legende japoneze și, deși este plasat în lumea de aici și acum, păstrează anumite elemente de atmosferă ale țării din care provine. Povestea este aceea a unui spirit în căutare de răzbunare și pace, în decursul unor întâlniri multiple, în care lumile se confundă, iar timpul dispare. Într-o casă veche și întunecată, eroina noastră își croiește drum către lumină, urmată de aproape de spectatorii care vor rătăci împreună cu ea printre apariții neobișnuite și lumi răsturnate. Ceea ce începe ca povestea banală a doi tineri care abia încep să se cunoască, se transformă pe parcurs într-o experiență acaparatoare, în care ne simțim atrași fără voie. Aparența de realism e trădată din ce în ce mai des de ruperi de ritm, de inserții bizare și comportamente imprevizibile, pe măsură ce vechea casă începe să-și dezvăluie secretele.

Regia: Diana Dragoș

Spectacolul face parte din focusul pe experiment și cercetare artistice din programul Retrospectiva 7, prin care ne propunem să dezbatem principalele direcții ale Reactorului din primii 7 ani de activitate.

Biletele pentru evenimente sunt online, pe Eventbook.
La fel ca în ultimele luni, accesul la evenimente este gratuit, dar ne puteți susține cumpărând un bilet în valoare de 25 sau de 50 de lei. Susținerea sau SuperSusținerea voastră înseamnă enorm pentru colectivul Reactor. Monstruoasa poveste a fecioarei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.