12 martie Povestea slujitoarei

Luni, 12 martie 2018, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Club de Carte – Povestea slujitoarei

Ne vedem la Bookstory pentru a discuta despre “Povestea slujitoarei”, roman distopic scris de Margaret Atwood care ilustreaza o societate in care femeile sunt private de toate drepturile si libertățile, ele având roluri precise si sarcini rigide.

Romanul a inspirat si un serial care rulează din 2017 si suntem curioși să aflam care e favoritul vostru:serialul sau cartea?

“Povestea slujitoarei” a câștigat Premiul Guvernatorului General in 1985, primul premiu Arthur C. Clarke in 1987; a fost nominalizata in 1986 pentru Premiul Nebula si pentru Booker Prize, iar in 1987 pentru Premiul Prometheus.

Clubul de carte face parte din seria de evenimente premergatoare Marsului Femeii, care va avea loc pe 15 aprilie 2018. Aprilie este luna internationala de constientizare a abuzului sexual, iar scopul acestor evenimente este de a atrage atentia si sprijinul comunitatii locale asupra problemelor cu care se confruntă zilnic femeile din România. 


COMMA este un ONG care oferă workshop-uri si prezentări adolescenților și studenților pe teme legate de sănătate sexuală și relații sănătoase.In viitor, vor să deschidă prima clinică din Romania destinată femeilor abuzate sexual.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.