12 noiembrie Dulce-acrișor

Dulce-acrișor

Marţi, 12 noiembrie 2019, ora 20:00, ZUG.zone, str. Traian, nr. 40-42

Intrarea liberă

Dulce-acrișor – spectacol sustinut de astistii scolii de teatru politic 2019

Te-ai gândit vreodată că trăiești ceva despre care nu poți vorbi nici măcar cu cei mai buni prieteni? Ți s-a întâmplat să mănânci mai mult decât corpul tău are nevoie? De ce ai făcut-o? Și ce decizie ai luat după?

Bianca, Elena și Cătălina sunt în perioada în care își dau seama că corpurile lor se dezvoltă și atrag atenția celor din jur prin noile forme sau prin lipsa lor. Din acest punct vedem relația pe care fiecare dintre ele o dezvoltă cu mâncarea până la maturitate. Printre factorii care le declanșează dezechilibrele se regăsesc presiunile standardelor de frumusețe, obiceiurile alimentare de acasă și stima de sine scăzută.

Regie: Claudia Machedon

Spectacolul va fi în limba română, fără supratitrare.

După spectacol vă invităm la o discuție cu echipa artistică.

Spectacol realizat în cadrul Școlii de teatru politic 2019, proiect cultural inițiat de Asociația ADO și Macaz Teatru Coo, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

12 noiembrie Dulce-acrișor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top