Miercuri, 11 noiembrie 2020, ora 19:00, online

Participarea gratuită

Clubul de Carte Cluj 6.8 – În munții nebuniei, H.P Lovecraft

Ni s-a făcut poftă de „ficțiune stranie”, așa că, în așteptarea iernii, ne vom scufunda – nu fără un dram de emoții, „În munții nebuniei”. Nu știm cum se face că H.P. Lovecraft nu a ajuns încă la clubul nostru de carte, însă ne bucurăm că i-a venit rândul.

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea, individual, iar joi, ne vedem pe Zoom. Linkul întâlnirii îl vom adăuga aici în următoarele zile, acesta putând fi accesat doar la ora de începere a evenimentului » [aici vom pune linkul].

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.
Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să nu înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil.
Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să ne sprijiniți activitățile, o puteți face cu doar 1 euro / lună, prin înscrierea pe Teaming https://www.teaming.net/aiviong » o minunată platformă de donații recurente. Momentan, avem 17 susținători, cărora le mulțumim din suflet!  Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.